Werken bij Warmtegroep

Vacature leerling monteur (m/v)

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Voor de regio Utrecht zoeken wij naar leerling monteurs. Je hebt net je middelbare school opleiding afgerond en zoekt een baan met toekomst in de techniek. Bij Warmte Groep kan je als leerling monteur leren met een salaris.
Afhankelijk van je leeftijd ga je of de BBL opleiding installatietechniek 1 dag in de week of avond volgen. Daarnaast werk je onder begeleiding afwisselend 4 dagen in de week in de discipline CV-ketel service en onderhoud, CV ketel vervangen, warmtepomp service en onderhoud en ventilatie service en onderhoud.
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid je rijbewijs te behalen.


Wat kan je van ons verwachten?

Wat wordt jouw werkgebied?

Je dagelijkse werk als monteur doe je zelfstandig vanuit je eigen woonplaats. Onze klanten zijn voornamelijk eigen-woningbezitters die zich bevinden in een straal van ongeveer 80 km rond Utrecht.
Daarnaast kom je één keer in de week naar het bedrijf in Houten om even bij te praten met je collega's.

Wie zoeken wij?

Als monteur ben jij ons visitekaartje. Wij zoeken iemand met het volgende profiel:

Wie zijn wij?

Warmte Groep is gevestigd in Houten. We zijn een cv-ketel onderhoudsbedrijf met meer dan 100 jaar historie. We hebben ruime ervaring in onderhoud en reparatie aan apparatuur zoals cv-ketels, warmtepompen, airconditionings en ventilatiesystemen.
Bij ons staan kwaliteit en veiligheid voorop. Al onze monteurs zijn of worden opgeleid en gecertificeerd volgens de regelgeving. Bij ons krijg je de ruimte om je werk goed te doen en plannen we je niet helemaal vol.
Wil je in een ongedwongen en prettige sfeer werken? solliciteer dan direct online. Je kan ook een dag met een monteur meelopen om eerst de sfeer te ervaren.

Heb je vragen over de functie of wil je wat meer informatie? Je kan ons altijd bellen op 085-4016209 of een e-mail sturen naar info@warmtegroep.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld.


Werkgebied van Warmte Groep BV

Adres hoofdkantoor

Warmtegroep B.V.
Peppelkade 16
3992 AK HoutenVestigingen

  • Amsterdam
  • Amersfoort
  • Breda
  • Dordrecht
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • ZoetermeerWarmte Groep cv-ketel en warmtepomp service


© 2021 Warmtegroep BV